Binnenspeeltuinen getest

Hier vind je een overzicht van de binnenspeeltuinen die wij bezocht hebben. Samen met onze ervaringen. Onze tip is om een binnenspeeltuin op te zoeken die het leukste is voor je kinderen en voor jezelf. Check bijvoorbeeld of de openingstijden passen bij de slaapjes die je kind wellicht nog doet.

Monkey Town Voorthuizen

Onze favoriet omdat het dichtbij is en ruime openingstijden heeft. Inmiddels kan ook onze jongste zelf overal opklimmen en ze hebben plezier voor tien. Heb je nog geen kinderen in de schoolgaande leeftijd, dan kan je naar binnen tegen een lagere prijs.

HappyFarm Terschuur

Een leuke binnenspeeltuin met buitenspeel mogelijkheden in Terschuur vlakbij Amersfoort. Zo kan je bijvoorbeeld ook een rondje op een echte pony maken. Wat mij opviel is dat onze jongste al snel zichzelf kon redden in deze binnenspeeltuin. Er is wel een hoge, stijle glijbaan, maar de toegang daar naartoe was ook netjes gemaakt voor de grotere kinderen. Het springkussen is altijd favoriet en de (speelgoed)paardjes waar je op kan rijden/hobbelen vonden de kinderen ook erg leuk. Er is voldoende parkeergelegenheid wat ook erg prettig is. De openingstijden zijn buiten de vakanties beperkter dan bij bijvoorbeeld een Monkey Town. Ook betaal je hier als volwassene entree, maar de entreeprijs voor kinderen is weer lager dan bij andere binnenspeeltuinen.

Superfun Amersfoort

In Amersfoort is een groot Superfun centrum die veel activiteiten aanbiedt. Onder andere een speelparadijs. Het is al een tijd geleden dat wij hier geweest zijn. Inmiddels zouden onze kinderen zich zelf kunnen redden in deze grote binnenspeeltuin. De eyecatcher is de grote vulkaan waar je tegen op kan klimmen en weer vanaf kan glijden.

Boubalu Roeselare

Deze binnenspeeltuin in Roeselare, België, was onze locatie voor Joshua’s vijfde verjaardag. Het is erg ruim opgezet met echt een apart gedeelte voor de jongste kinderen. De akoestiek is wat minder goed, al had ik daar zelf geen problemen mee. Joshua vond het erg leuk om met de (speelgoed)motor rond te rijden.

Motor rijden in binnenspeeltuin Boubalu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *